How Do You Add/move Your Plants?

How do you add/move your plants?

  • Take fish out first

    Votes: 1 3.1%
  • Leave fish in

    Votes: 31 96.9%

  • Total voters
    32

Lufbramatt

Fishaholic
Joined
Jan 25, 2011
Messages
470
Reaction score
0
Never move the fish unless absolutely necessary, stresses them out too much.
 

the_lock_man

Smart Homes System Specialist
Retired Moderator ⚒️
Joined
Mar 16, 2010
Messages
7,612
Reaction score
127
Location
GB
I think we're seeing a concensus emerging.....
 

Blubble37

Ohai dere c:
Joined
Apr 4, 2011
Messages
2,401
Reaction score
9
Location
GB
i shove my fish (with a divider) into the opposite end if the tank that i am working in.
 

Fintastic!

Fishaholic
Joined
Aug 1, 2011
Messages
649
Reaction score
0
Location
IE
I just add/move with the fish in. I take my time and they don't seem to mind.
 

soybean

Fish Gatherer
Joined
Mar 14, 2009
Messages
2,556
Reaction score
0
Location
GB
I only take fish out if I'm doing a full rescape and might be a while, otherwise I would leave them in just when adding a few plants.
 

Proxo

Fish Herder
Joined
Dec 24, 2010
Messages
1,217
Reaction score
5
Location
UK - Carlisle
I only remove fish if it's going to be a complete re-scape of the tank.

Edit; soybean beat me to it :grr: haha!
 

Cazgar

Fish Gatherer
Joined
Oct 10, 2011
Messages
2,212
Reaction score
0
I leave them in & just be slow & careful adding or moving stuff
 

Minstrel

Fish Fanatic
Joined
Dec 19, 2011
Messages
156
Reaction score
0
Location
GB
I just leave them in, they are more interested in seeing if my arm is food then they are about the fact I am doing things :lol:
 

Most reactions

trending

Staff online

Top