What's new

Site/Server Upgraded

veraderock

Administrator
Staff member
Admin
Moderator
Joined
Jul 14, 2015
Messages
51
Reaction score
17
Location
US
We've just completed an upgrade on the server to upgrade to the latest versions of some software. The site should run a bit faster. If you notice any problems please post in here.
 

CryptFan

Fish Crazy
Pet of the Month!
Joined
Jan 4, 2020
Messages
360
Reaction score
263
Location
Michigan
Was that why after like noon yesterday we couldn’t post anything?
or was that just me?
 
OP
veraderock

veraderock

Administrator
Staff member
Admin
Moderator
Joined
Jul 14, 2015
Messages
51
Reaction score
17
Location
US
Was that why after like noon yesterday we couldn’t post anything?
or was that just me?
The upgrade fixed the modification that was causing that error. The software was too old and it was erroring out. We updated it and it should be good to go, with the speed improvements (and security) as an added benefit.
 

JuiceBox52

Fish Gatherer
Joined
Oct 9, 2019
Messages
6,562
Reaction score
3,508
Location
Monroe Washington
The upgrade fixed the modification that was causing that error. The software was too old and it was erroring out. We updated it and it should be good to go, with the speed improvements (and security) as an added benefit.
Awesome! Thanks for fixing it :)
 

PheonixKingZ

Fish Gatherer
Pet of the Month!
Joined
May 8, 2019
Messages
6,444
Reaction score
2,520
Location
Lawrenceburg KY.
So the 502 bad gateway and the errors that keep coming up will stop because of this new update? Thanks! :)
 

essjay

Moderator
Staff member
Moderator
Global Moderator
Joined
Nov 28, 2006
Messages
6,632
Reaction score
2,011
Location
Teesside, UK
I used to get the 502 bad gateway message between 09:10 and 09:20 GMT which was when the server was backed up. I've not been here at that time of day for the last few days so I don't know if it still does it. (Those of you in different time zones will need to find out when that is where you live ;) )

During the 12 hour forum 'outage' (which for me was 17:45 on 31 March to 05:53 on 1 April) the forum did load but although I could read everything I couldn't post anything.
 
Top